Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с лампата на таблото с акумулаторчето.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с лампата на таблото с акумулаторчето.

Здравейте на всички. От доста време лампичката на тъблото на която има нарисуван акумулатор (тази за генератора) ми свети съвсем леко. Вечер по тъмното се вижда най-добре. Генератора ми е добре, акумулатора също. Все си мисля че някъде има лоша маса, но незнам. Ако някой се е сблъсквал с този проблем, моля да помогне.
    Alfa Romeo 33, 1.3, 86 г.

Добре ще е да се замери с волтметър дали алтернатора зарежда акумулатора. Тази лампа по принцип индикира проблем в зареждането. Въпреки, че на Надежда (моята 33) свети когато зарежда и не свети като не зарежда. Ама това е щото, ако го хвана тоя дето ми прави жиците ще яде ебати боя. Ама това съм си аз - проблем...
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

И моята има същия проблем,казвали са ми че имам оттечка,също и че алтернатора не е в ред,ама четките са му нови и всичко си изглежда наред. Все се каня да го оправа тва нещо, ама от други дреболии все не остава време
      Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
      Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

според мен е нормално,защото при мен на спринта лееко светваше когато има по голяма консумация.Вечер се вижда защото си на фарове и имаш сериозна консумация.изключи всички консуматори и веж дали ще свети.Ако свети значи алтернатора не дава достатъчно ток

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212
          според мен е нормално,защото при мен на спринта лееко светваше когато има по голяма консумация.Вечер се вижда защото си на фарове и имаш сериозна консумация.изключи всички консуматори и веж дали ще свети.Ако свети значи алтернатора не дава достатъчно ток
          Абсолютно е прав и при мен беше така на старите ми 33ки,сега обаче на тая не свети при пълна консумация.
          Абе кво ви дреме ,че свети щом всичко е ОК
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
          Alfa Romeo 33

Comment

остаряла инсталация , която ибез това по рождение си е калпава, лош матрял са ползвали ,слаба маса,повечко консуматори вечерно време и ето ти резултата бледа светлинка на лампата за зареждане,според много хора и в чужбина това е нормално.Решението е смяна на инсталацията и ревизия на захватните места на масата,луда работа!

Comment

Благодарско на всички.
              Alfa Romeo 33, 1.3, 86 г.

Comment

Working...
              X